قالب وردپرس

برنامه تغذیه ای بیماران

فیزیوتراپی ابوریحان به منظور ارتقای کیفیت درمان ، در ابتدای جلسات درمانی ، توصیه های تغذیه ای مکتوب را با هدف کاهش التهاب و افزایش تأثیر درمان ، دراختیار کلیه ی  بیماران این مرکزقرار می دهد. درصورتی که بیمار با توجه به بیماری اش نیاز به توصیه و رژیم غذایی خاصی داشته باشد، در بخش توانبخشی و درمان بیماری در بخش بیماری ها آورده شده است.
 

مواد غذایی ضدالتهاب(غذاهایی که باید بیشتر استفاده شود)

میوه و سبزیجات

غلات کامل(نان سنگک-نان جو)

حبوبات

روغن زیتون و روغن کنجد و روغن کلزا و روغن دانه انگور و سبوس برنج

مغزها (به خصوص گردو)

ماهی و غذاهای دریایی

سویا و شیرسویا

قارچ پخته شده

تخم مرغ غنی شده با امگا۳ یا رسمی

گوشت لخم حیواناتی که در چراگاه و مراتع چرا می کنند.همچنین مصرف بیشتر گوشت پرندگان

ادویه و گیاهان مفید(زنجبیل،سیر،زردچوبه،پونه کوهی،نعناع،فلفل،زیره سبز و مرزنجوش)

چای سبز و شکلات تیره

لبنیات کم چرب

مصرف مایعات

94638_502
fd804ef9b4ad82d8e17b5b321ea6805eimages (49)images (48)images (46)

 

مواد غذایی تشدیدکننده ی التهاب(غذاهایی را که باید در رژیم غذایی کم کنید)

شکر و شیرینی و نوشیدنی های حاوی شکر

غلات بدون سبوس(انواع نان سفید)

چربی های اشباع شده و گوشت و لبنیات پرچرب

غذاهای پردازش شده مثل سوسیس و کالباس

غذاهای بسته بندی شده (انواع کنسروها و مرباها و کمپوت ها)

غذاهای سرخ شده

غذاهای پخته شده با حرارت بالا یا پخته شده در مایکروفر

روغن آفتاب گردان و ذرت و تاحدودی روغن سویا

سس های سالاد موجود در بازار

گوشت و تولیدات حیواناتی که در یک جای ثابت نگه داری می شوند و بیشتراز غلات و نان خشک تغذیه می کنند(گوشت قرمز کمتر مصرف شود)

تخم مرغ معمولی

تنقلات مثل پفک و چیپس

16687163243671541462151180132171921491411images (52)images (43)

 

به امید بهبودی و رضایت شما